چطور میوه بلوط را خشک کنیم
Image

چطور میوه بلوط را خشک کنیم

کارایی میوه بلوط , روش های خشک کردن میوه بلوط
میوه بلوط را خشک و از آن برای کارهای هنری و مصرف غذایی استفاده کنید.
1- میوه های بلوط را جمع و هر کدام را تک تک بررسی کنید. در صورت داشتن سوراخ، شکاف، کپک و خراب بودن آن ها را دور بریزید.
2- فر را از قبل روشن و روی حرارت 175 درجه فارنهایت قرار دهید.
3- میوه های بلوط را با آب سرد بشویید و هر کدام را با یک پارچه تمیز یا دستمال کاغذی خشک کنید. آن ها را روی ورق مخصوص شیرینی پزی بگذارید.
4- ورق را داخل فر قرار دهید. بگذارید بلوط ها 20 دقیقه داخل فر خشک شوند. در فر را کمی باز بگذارید تا رطوبت بلوط ها خارج شود.
5- بلوط ها را از فر خارج کنید و تا خنک شدن آن ها صبر کنید.نکته:
• بلوط ها یک تا سه ماه قابل نگه داری هستند.
• قبل از استفاده آن ها در غذا، از نبود لارو در بلوط ها مطمئن شوید.
منبع : ehow.com

ehow.com
منبع :
بر چسب ها :

میوه بلوط

,

نحوه خشک کردن بلوط

,

خواص بلوط

,

طرز خشک کردن بلوط

,

کاربردهای میوه بلوط

,

روش های خشک کردن میوه بلوط

,

کارایی میوه بلوط

,

خشک کردن بلوط

,

نحوه خشک کردن بلوط میوه بلوط

,