طرز تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی
Image

طرز تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی

نحوه پخت خوراک مرغ و سیب زمینی,مواد لازم برای خوراک مرغ و سیب زمینی

نحوه پخت خوراک مرغ و سیب زمینی

ما ایرانی ها علاقه زیادی به خوردن مرغ با روش های پخت مختلف داریم، از زرشک پلو با مرغ گرفته تا مرغ شکم پر و ... در این مطلب نیز شما را با یکی از روش های آسان و خوشمزه پخت مرغ آشنا خواهیم کرد.

میزان سرو: 3 الی 4 نفر

مواد لازم برای خوراک مرغ و سیب زمینی :

روغن 2 قاشق سوپخوری
هویج نگینی خردشده یک عدد
سیب زمینی نگینی خردشده یک عدد
کره 2 قاشق سوپخوری
پیاز خردشده یک عدد
سیر ریز خردشده 2 حبه
فلفل دلمه ای نگینی خردشده یک عدد
سس گوجه فرنگی یک پیمانه
آب یک و یک چهارم پیمانه
ران مرغ 600 گرم
نمک به مقدار لازم
پنیر چدار رنده شده (در صورت تمایل) یک چهارم پیمانه

طرز تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی :

روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت متوسط گرم کنید.

هویج و سیب زمینی پوست کنده و نگینی خردشده را در روغن تفت دهید تا طلایی و برشته شوند و سپس کنار بگذارید.

ران های مرغ را به ظرف اضافه کرده و حدود 2 الی 3 دقیقه هر طرف آنها را تفت دهید و سپس از ظرف خارج کره و کنار بگذارید.

سیر و پیاز ریز خردشده را به همان ظرف اضافه کرده و تفت دهید تا نرم و طلایی شده و عطر و بوی آنها بلند شود.

سس گوجه فرنگی و یک پیمانه آب را اضافه کرده و اجازه دهید مواد حدود 10 الی 15 دقیقه با حرارت ملایم بپزند.

ران های مرغ و یک چهارم پیمانه آب را اضافه کنید و نمک بریزید.

در ظرف را بگذارید و به پخت مواد روی حرارت ملایم ادامه دهید تا مرغ کاملا بپزد.

سیب زمینی، هویج، فلفل دلمه ای، کره و پنیر چدار رنده شده را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه دیگر به پخت مواد ادامه دهید.

سپس خوراک را در ظرف مناسبی کشیده و به همراه برنج دم کشیده سرو کنید.

منبع : ماهنامه سفره ایرانی - bartarinha.ir


منبع :
بر چسب ها :

نحوه پخت خوراک مرغ و سیب زمینی

,

طرز تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی

,

خوراک مرغ و سیب زمینی

,

نکاتی برای تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی

,

روش پخت خوراک مرغ و سیب زمینی

,

طرز تهیه انواع خوراک مرغ

,

سایت آشپزی

,

آموزش آشپزی

,

طرز تهیه خوراک مرغ

,

طرز پخت خوراک مرغ و سیب زمینی

,

مواد لازم برای خوراک مرغ و سیب زمینی

,

خوراک مرغ و سیب زمینی طرز تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی نحوه پخت خوراک مرغ و سیب زمینی

,