Image

روش های خوش طعم کردن سویا

شما با ما هستید در آشپزی آسان با آموزش رایگان در مورد " روش های خوش طعم کردن سویا" ، با همراهی ما از دانش آشپزی لذت ببرید
نکاتی برای پخت سویا, شیوه خوشمزه کردن سویا

همیشه برای شستن سویا آن را با آب جوش بشویید

سویا جایگزین مناسبی برای گوشت است، اما بیشتر خانواده ها از طعم و مزه آن خوششان نمی آید. بنابراین باید بدانیم چگونه سویا را بپزیم و مزه دار کنیم.

هیچگاه سویا را با آب سرد نشویید. همیشه برای شستن سویا آن را با آب جوش بشویید یا آنکه آن را در آب در حال جوش ریخته و بعد از کمی جوشیدن آن را آبکش کنید.

بیش از یکبار آب سویا را عوض نکنید. بعضی از افراد قبل از پخت سویا آن را داخل آب جوش خیس می کنند و چندین بار آبش را عوض می کنند. ولی بهتر است برای حفظ طعم سویا آب آن را بیش از یکبار عوض نکنید.

سویا را نچلانید. بعضی ها عادت دارند بعد از شستن سویا آن را می فشارند تا آب اضافی آن گرفته شود. اما در واقع با اینکار مواد خوشمزه و مقوی سویا را دور می ریزند. برای از بین بردن آب اضافی سویا آن را آبکش کرده و کمی صبر کنید تا آب اضافی آن به شکل طبیعی خارج شود.

برای آماده کردن سویا مقداری پیاز را رنده کرده و داخل روغن زیتون یا کره تفت دهید. سپس به آن مقداری پودر سیر، نمک، زعفران، فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن سویای آبکش کرده را به آن بیفزائید و خوب تفت دهید. سپس اندکی آبغوره به مواد اضافه کنید و صبر کنید تا به خورد سویا برورد. بعد یک فنجان آب جوش به مواد اضافه کنید و در ظرف را ببندید و اجازه دهید سویا بپزد. می توانید مقداری ریحان تازه و آویشن هم به سویا بیفزائید.

منبع : shooroshirin.ir

. روش های خوش طعم کردن سویا
منبع :
بر چسب ها :

نکاتی برای پخت سویا

,

روش های خوش طعم کردن سویا

,

خوشمزه کردن سویا

,

خوش طعم کردن سویا

,

روش های پخت سویا

,

شیوه پخت سویا

,

طعم دار کردن سویا

,

شیوه خوشمزه کردن سویا

,

نکته های مهم آشپزی

,

نکاتی برای استفاده از سویا

,